PhotoFacts Academy zakelijke portretfotografie workshop

Photofacts-zakelijke-portretfotografie

PHOTOFACTS ACADEMY ZAKELIJKE PORTRETFOTOGRAFIE WORKSHOP

Een paar weken geleden dook in de studio in om de eerste Nederlandse zakelijke portretfotografie workshop op te nemen in samenwerking met PhotoFacts Academy.

Als headshot fotograaf heb ik de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd om een headshot fotografie markt in Nederland te creëren en professioneel Nederland te waarde van een goed zakelijk portret te laten inzien. Internationaal was er al een markt en ik ben blij dat ook de Nederlanders hier steeds meer het belang van zijn gaan inzien.

Naast mijn fotografie, ben ik al een aantal jaren fotografen wereldwijd aan het helpen om betere zakelijke portretten te maken samen met Peter Hurley via de HeadshotCrew.  Op ’s werelds grootste platform voor portret en headshot fotografen helpen we meer dan 13.000 fotografen wereldwijd om hun portfolio en bedrijf op te bouwen. Daarnaast reis ik over de hele wereld om fotografen te ontmoeten en geef ik workshops namens een aantal sponsoren.

Als een van de leidende zakelijke portretfotografen in Nederland en Europa ben ik dan ook trots dat ik gevraagd wordt om andere fotografen te helpen met het verbeteren van hun vaardigheden en het uitbreiden van hun fotografisch aanbod!

Ik vind het dan ook supertof om nu ook fotografen wat dichter bij huis te kunnen helpen. Iedereen die serieus bezig is met z’n carrière verdiend een fotograaf die kan helpen om goed voor de dag te komen. Nu LinkedIn steeds meer belangstelling krijgt, is het ook niet meer dan natuurlijk dat fotografen zich hierin gaan specialiseren om te voorzien in de toenemende vraag naar fantastische profielfoto’s!

In de video workshop gaan we dan ook all-in. Van begin tot einde. Workflow, fotograferen, coaching, waarop te letten tijdens het fotograferen, nabewerking. Alles zit er in om zelfverzekerd aan de slag te gaan om jouw aanbod als fotograaf te verruimen door zakelijk portretten toe te voegen.

Ik heb de kans gehad om van de beste in de wereld te leren en ik wil dat stokje graag doorgeven, in het Nederlands, aan eenieder die ook vindt dat mensen voor je camera de beste foto van zichzelf ooit verdienen!

Tijdsduur: 2 uur en 24 minuten

De cursus Zakelijke Portretfotografie heeft een gemiddelde score van 9.3 van de 10 gekregen op basis van 15 beoordelingen.

Een zakelijk portret, bijvoorbeeld voor op je LinkedIn profiel, moet er goed uit zien. In deze cursus ontdek je hoe je door op de details te letten een perfecte zakelijke portretfoto kunt maken met behulp van headshot fotograaf Maurice Jager.

Mocht je als fotograaf interesse hebben om te leren van deze unieke workshop, klik dan de knop hieronder voor meer informatie.

MEER INFORMATIE

HOU HET NIET GEHEIM, MAAR DEEL HET ;-)

GERELATEERDE ARTIKELEN

Fotograaf Maurice wil ‘het gezicht van Nederland’ laten zien

Geschreven door RTV Connect 16 november 2023 06:00 Fotograaf Maurice wil ‘het gezicht van Nederland’ laten zien ARNHEM – Fotograaf Maurice Jager is kortgeleden gestart met zijn project ‘People of The Netherlands’. Daarvoor fotografeert hij honderden Nederlanders met verschillende nationaliteiten. De bedoeling

Read More
Maurice Jager

"It’s not about the number of people you reach, it’s about the amount of people you touch."

- Maurice Jager

FEATURED POSTS

SAMENWERKEN

NIEUWE PROFIELFOTO

CONNECT ON SOCIAL

BLIJF OP DE HOOGTE

We are not going to spam you, and you can unsubscribe whenever you like. We will feel bad, but we’ll live.. ;-)