Maurice Jager en Mary-Ann Struijk-Deuning bij Cafe Obscura

Nieuwe profielfoto maken?

Ben je toe aan een nieuwe profielfoto?

Via de onderstaande knop lees je alles over mijn aanpak en kun je meteen een afspraak plannen.

Waarom werken met Maurice Jager?

Maurice Jager is specialist als het gaat om profielfoto’s en personal branding fotografie. Maurice was de eerste in Nederland die zich in profielfoto’s specialiseerde en zijn aanpak voor personal branding foto’s is uniek.

Daarnaast is Maurice auteur van het boek ‘Personal branding voor fotografen‘, waarin hij als expert andere fotografen zijn methode uitlegt en spreker voor op grote events.

Personal branding for photographers Facebook group

Follow me on social

MAURICE JAGER EN MARY-ANN STRUIJK-DEUNING BIJ CAFE OBSCURA

De Livestream

Elke vrijdag is er een livestream met gastheer Michel Maat bij Cafe Obscura, waarin fotografen vertellen over hun expertise, hoe ze fotograaf zijn geworden, wat ze drijft en uniek maakt.

In deze aflevering ben ik uitgenodigd en heb ik Mary-Ann Deurning gevraagd om ook te verschijnen als collega headshot fotograaf en lid van de HeadshotCrew.

Het wordt live uitgezonden via YouTube en stelt mensen in de gelegenheid om live in te breken in de uitzending en vragen te stellen. Een supertoffe gelegenheid om kennis te delen en mensen te inspireren.

Andersom vind ik het super interessant om te leren wat anderen denken, hoe zij hun fotografie zien en wat zij doen om hun doelgroep te bedienen.

Cafe Obscura is een platform voor beeldmakers door beeldmakers

Cafe Obscura is een plek waar je zowel online als offline beeldmakers zoals fotografen, photoshoppers, modellen, visagiste, styliste, winkels en andere foto vrienden gaat leren kennen. Naast het ontmoeten van beeldmakers kun je er ook veel kennis op doen die verschillende beeldmakers met je gaan delen. En de verschillende beeldmakers waar je dit mee kunt maken.

Dit door middel van workshops die je op deze website kan volgen, maar ook workshops die bij jouw in de buurt worden aangeboden op locatie. Met alle beeldmakers willen wij een gezellig en grote community opbouwen. Met vooral een hoop beeldmateriaal en echte waardevolle informatie!

De Cafe Obscura uitzending

Hieronder vind je de YouTube video van de uitzending. Het is een lange zit trouwens, dus voel je vrij om te scrollen naar de interessante gedeelten 😉

 

PARTNERS

Peter Hurley
HeadshotCrew Maurice Jager
Demato productions
Social.One

SPONSORS

BenQ Maurice Jager
TetherTools
Phottix
Feisol Maurice Jager
NPhoto
Canon CPS

© 2007-2019 Maurice Jager Fotografie, de profielfoto 026-2022992 / (646)571-0100