Maurice Jager en Mary-Ann Struijk-Deuning bij Cafe Obscura

Cafe-Obscura-Interview

MAURICE JAGER EN MARY-ANN STRUIJK-DEUNING BIJ CAFE OBSCURA

De Livestream

Elke vrijdag is er een livestream met gastheer Michel Maat bij Cafe Obscura, waarin fotografen vertellen over hun expertise, hoe ze fotograaf zijn geworden, wat ze drijft en uniek maakt.

In deze aflevering ben ik uitgenodigd en heb ik Mary-Ann Deurning gevraagd om ook te verschijnen als collega headshot fotograaf en lid van de HeadshotCrew.

Het wordt live uitgezonden via YouTube en stelt mensen in de gelegenheid om live in te breken in de uitzending en vragen te stellen. Een supertoffe gelegenheid om kennis te delen en mensen te inspireren.

Andersom vind ik het super interessant om te leren wat anderen denken, hoe zij hun fotografie zien en wat zij doen om hun doelgroep te bedienen.

Cafe Obscura is een platform voor beeldmakers door beeldmakers

Cafe Obscura is een plek waar je zowel online als offline beeldmakers zoals fotografen, photoshoppers, modellen, visagiste, styliste, winkels en andere foto vrienden gaat leren kennen. Naast het ontmoeten van beeldmakers kun je er ook veel kennis op doen die verschillende beeldmakers met je gaan delen. En de verschillende beeldmakers waar je dit mee kunt maken.

Dit door middel van workshops die je op deze website kan volgen, maar ook workshops die bij jouw in de buurt worden aangeboden op locatie. Met alle beeldmakers willen wij een gezellig en grote community opbouwen. Met vooral een hoop beeldmateriaal en echte waardevolle informatie!

De Cafe Obscura uitzending

Hieronder vind je de YouTube video van de uitzending. Het is een lange zit trouwens, dus voel je vrij om te scrollen naar de interessante gedeelten 😉

HOU HET NIET GEHEIM, MAAR DEEL HET ;-)

GERELATEERDE ARTIKELEN

Fotograaf Maurice wil ‘het gezicht van Nederland’ laten zien

Geschreven door RTV Connect 16 november 2023 06:00 Fotograaf Maurice wil ‘het gezicht van Nederland’ laten zien ARNHEM – Fotograaf Maurice Jager is kortgeleden gestart met zijn project ‘People of The Netherlands’. Daarvoor fotografeert hij honderden Nederlanders met verschillende nationaliteiten. De bedoeling

Read More
Maurice Jager

"It’s not about the number of people you reach, it’s about the amount of people you touch."

- Maurice Jager

FEATURED POSTS

SAMENWERKEN

NIEUWE PROFIELFOTO

CONNECT ON SOCIAL

BLIJF OP DE HOOGTE

We are not going to spam you, and you can unsubscribe whenever you like. We will feel bad, but we’ll live.. ;-)