LinkedIn profielfoto specialist
Maurice Jager Fotografie

Professionele profielfoto

Online wordt door klanten en werkgevers steeds meer gezocht naar potentiële kandidaten. Een professionele profielfoto is daarom ook steeds belangrijker om meteen indruk te maken. We delen steeds vaker kennis online, om te laten zien dat we expert zijn in ons vakgebied. Dan wil je als professional die professionaliteit en expertise ook uitstralen met je professionele profielfoto.

Een professionele profielfoto maken is een belangrijke stap!

Wist je dat er 80% minder kans is op een uitnodiging als jouw profielfoto afbreuk doet aan jouw boodschap? Als de profielfoto mensen niet aanspreekt, wordt er al helemaal niet meer naar je kwaliteiten gekeken. Een professionele profielfoto maken heeft de meeste impact op jouw profiel!

Een professionele profielfoto maken in de studio in Arnhem bij Maurice Jager Fotografie is daarom een belangrijke eerste stap. Er zijn slechts enkele fotografen in Nederland die zich hebben gespecialiseerd in een professionele profielfoto maken. Ik ben hier sinds 2007 uitsluitend mee bezig, getraind in New York door ’s werelds beste headshot fotograaf Peter Hurley. Naast Arnhem werk ik ook in de studio van Peter Hurley in New York en help ik fotografen in mijn netwerk van meer dan 14.000 professionele portretfotografen wereldwijd met m'n coaching en spreekt ik voor diverse sponsoren over de hele wereld.

Perfect voorbereid een professionele profielfoto laten maken

Na het maken van een afspraak ontvang je een e-mail met allerlei tips omtrent kleding, haar, sieraden en make-up om voorafgaand aan de afspraak alvast rekening mee te houden.

Een professionele profielfoto laten maken kan heel eenvoudig door hieronder een afspraak in te plannen.

Maurice-Jager.jpg
Professionele profielfoto.jpg

REVIEWS VAN KLANTEN

 

NEDERLAND

Van Oldenbarneveldtstraat 90
6827 AN Arnhem
Netherlands

+31 (0)26-2022992

studio@mauricejager.com

UNITED STATES

134 West 26th Street
New York, New York 10001
United States of America

+1 (646)-571-0100

studio@mauricejager.com