LinkedIn profielfoto specialist
Maurice Jager Fotografie

Profielfoto maken

Online wordt door klanten en werkgevers steeds meer gezocht naar potentiële kandidaten. Een profielfoto is daarom ook cruciaal om meteen indruk te maken. We delen continu kennis online, om te tonen dat we expert zijn in ons werk. Dan wil je ook die professionaliteit en expertise uitstralen met jouw profielfoto.

Een profielfoto maken is cruciaal!

Wist je dat er 80% minder kans is op een uitnodiging als jouw profielfoto afbreuk doet aan jouw boodschap? Er 20% van de tijd op jouw profiel wordt besteed aan het kijken naar jouw profielfoto? En als de profielfoto mensen niet aanspreekt, wordt er al helemaal niet meer naar je kwaliteiten gekeken. Een profielfoto maken heeft meteen de meeste impact op jouw profiel!

Een profielfoto maken in de studio in Arnhem bij Maurice Jager Fotografie is daarom een belangrijke eerste stap. Er zijn slechts enkele fotografen in Nederland die zich uitsluitend hebben gespecialiseerd in een profielfoto maken. Ik ben hier al in 2007 mee begonnen en ben getraind in New York door de meest vooraanstaande headshot fotograaf ter wereld Peter Hurley. Naast in mijn studio in Arnhem werk ik ook in de studio van Peter Hurley in New York en geef ik les aan meer dan 14.000 professionele portretfotografen wereldwijd en spreek ik voor diverse sponsoren over de hele wereld.

Perfect voorbereid een profielfoto laten maken

Na het maken van een afspraak om een profielfoto te maken ontvang je een e-mail met allerlei tips omtrent kleding, haar, sieraden en make-up om voorafgaand aan de afspraak alvast rekening mee te houden.

Een profielfoto laten maken kan heel eenvoudig door hieronder een afspraak in te plannen.

Maurice-Jager.jpg
Profielfoto maken.jpg

REVIEWS VAN KLANTEN

 

NEDERLAND

Van Oldenbarneveldtstraat 90
6827 AN Arnhem
Netherlands

+31 (0)26-2022992

studio@mauricejager.com

UNITED STATES

134 West 26th Street
New York, New York 10001
United States of America

+1 (646)-571-0100

studio@mauricejager.com