LinkedIn profielfoto specialist
Maurice Jager Fotografie

Profielfotografie

Online wordt door klanten en werkgevers steeds meer gezocht naar potentiële kandidaten. Wist je dat er 80% minder kans is op een uitnodiging als jouw profielfoto afbreuk doet aan jouw boodschap? Wist je dat 20% van de tijd op jouw profiel wordt besteed aan het kijken naar het werk van de profielfotograaf? Je profielfoto dus. En als de profielfoto mensen niet aanspreekt, wordt er al helemaal niet meer naar je kwaliteiten gekeken. Een profielfoto maken heeft meteen de meeste impact op jouw profiel!

Bizar eigenlijk he, hoe belangrijk profielfotografie is. Vroeger keken we elkaar in de ogen aan om te kijken of er een klik is. Tegenwoordig doen we dat online.

Als profielfotograaf heeft Maurice Jager zich sinds 2007 gespecialiseerd in profielfotografie. Als een van de enige fotografen in Nederland werkt Maurice als profielfotograaf. Opgeleid in New York door Peter Hurley helpt hij duizenden ondernemers en professionals per jaar om een goede indruk te maken met zijn profielfotografie. Naast zijn studio in Arnhem werkt Maurice ook vanuit de studio van Peter Hurley in New York City en help hij bedrijven en ondernemers door heel Europa met z'n profielfotografie en traint Maurice inmiddels zelf ook fotografen in zijn netwerk met meer dan 14.000 professionele LinkedIn fotografen wereldwijd.

Goed voorbereiden op jouw profielfotografie afspraak

Na het boeken van jouw afspraak ontvang je een e-mail met allerlei tips omtrent kleding, haar, make-up en dergelijke om voorafgaand aan de fotosessie rekening mee te houden. Zodat je perfect voorbereid begint aan jouw profielfotografie afspraak!

Maak een afspraak bij Maurice - de profielfotograaf - door deze hieronder in te plannen.

Maurice-Jager.jpg
Profielfotografie.jpg

REVIEWS VAN KLANTEN

 

NEDERLAND

Van Oldenbarneveldtstraat 90
6827 AN Arnhem
Netherlands

+31 (0)26-2022992

studio@mauricejager.com

UNITED STATES

134 West 26th Street
New York, New York 10001
United States of America

+1 (646)-571-0100

studio@mauricejager.com