LinkedIn profielfoto specialist
Maurice Jager Fotografie

Zakelijk portret fotoshoot

Heel Nederland is tegenwoordig zakelijk online. Als specialist voor een zakelijk portret fotoshoot help ik ondernemers en professionals tijdens een zakelijke portret fotoshoot. Wist je dat 80% van de klanten een professional of bedrijf eerst online bekijkt om te kijken of er een klik is? En dat 75% hier kansen misloopt omdat de website geen foto’s van de eigenaar of het personeel op de website heeft staan.Een zakelijk portret shoot is dan ook belangrijk om goed te laten doen.

Best bijzonder eigenlijk hoe belangrijk een zakelijk portret fotoshoot is geworden. Vroeger deden we vooral face to face zaken en wist je vooraf soms helemaal niet met wie je nou eigenlijk een afspraak had. Vandaag de dag zoekt iedereen elkaar eerst op LinkedIn op. En dan weegt jouw profielfoto steeds meer mee.

Mijn eerste zakelijk portret fotoshoot was 10 jaar geleden en sindsdien ben ik uitsluitend gespecialiseerd in zakelijk portret shoots. Opgeleid door een van de beste fotografen in dit vakgebied, Peter Hurley, ben ik begonnen om mensen te helpen met een zakelijk portret shoot. Naast mijn eigen studio in Arnhem werkt ik internationaal door heel Europa en mag ik Peter Hurley's studio in New York City ook mijn thuisbasis noemen. Daarnaast ben ik een drijvende kracht achter een coachingwebsite waar ik zo'n 14.000 fotografen wereldwijd opleid om zelf ook een goede zakelijk portret fotoshoot aan te bieden aan hun klanten.

Kom goed voorbereidt op jouw zakelijk portret fotoshoot

Na het boeken van jouw zakelijk portret shoot stuur ik je een e-mail met informatie om voorafgaand aan de afspraak rekening mee te houden, zoals tips voor kleding, haar, make-up en dergelijke. Ik zorg dat je perfect voorbereid bent voor jouw zakelijk portret fotoshoot!

Boek jouw zakelijk portret fotoshoot door deze hieronder in te plannen.

Maurice-Jager.jpg
Zakelijke portret fotoshoot.jpg

REVIEWS VAN KLANTEN

 

NEDERLAND

Van Oldenbarneveldtstraat 90
6827 AN Arnhem
Netherlands

+31 (0)26-2022992

studio@mauricejager.com

UNITED STATES

134 West 26th Street
New York, New York 10001
United States of America

+1 (646)-571-0100

studio@mauricejager.com