LinkedIn profielfoto specialist
Maurice Jager Fotografie

Zakelijke profielfoto maken

Online wordt door klanten en werkgevers steeds meer gezocht naar potentiële kandidaten. Een zakelijke profielfoto is daarom ook cruciaal om meteen indruk te maken. Wist je dat 20% van de tijd op jouw profiel wordt besteed aan het kijken naar jouw zakelijke profielfoto. We delen steeds vaker kennis online, om te laten zien dat we expert zijn in ons vakgebied en steeds meer mensen bekijken jouw profielen online.

Als de profielfoto mensen niet aanspreekt, wordt er helaas al bijna helemaal niet meer naar je kwaliteiten gekeken. Een zakelijke profielfoto maken lost dat meteen voor jou op!

Een zakelijke profielfoto maken is dagelijkse kost bij Maurice Jager Fotografie in de studio in Arnhem. Ik ben een van de weinigen in Nederland die zich sinds 2007 hierin uitsluitend heeft gespecialiseerd. Ik ben opgeleid in New York door vooraanstaand fotograaf Peter Hurley, waar klanten al meer dan 17 jaar een zakelijke profielfoto laten maken. Naast in Arnhem werk ik ook vanuit de studio van Peter Hurley in New York en op locatie door heel Europa. Mijn studio in Arnhem is echter mijn dagelijkse thuisbasis.

Goed voorbereid een zakelijke profielfoto laten maken

Ik vind het belangrijk om goede resultaten samen te boeken. Daarom stuur ik je na het boeken van de sessie een e-mail met allerlei tips omtrent kleding opties, haar, make-up en dergelijke om voorafgaand aan de fotosessie rekening mee te houden.

Een zakelijke profielfoto maken begint heel eenvoudig door hieronder een afspraak in te plannen.

Maurice-Jager.jpg
Zakelijke profielfoto maken.jpg

REVIEWS VAN KLANTEN

 

NEDERLAND

Van Oldenbarneveldtstraat 90
6827 AN Arnhem
Netherlands

+31 (0)26-2022992

studio@mauricejager.com

UNITED STATES

134 West 26th Street
New York, New York 10001
United States of America

+1 (646)-571-0100

studio@mauricejager.com