ZAKELIJKE PORTRETFOTOGRAFIE

Heel Nederland is tegenwoordig zakelijk online. Als zakelijk portretfotograaf ben ik specialist in zakelijke portretfotografie en help ik ondernemers en professionals in mijn studio. Wist je dat 80% van de klanten een professional of bedrijf eerst online bekijkt om te kijken of er een klik is? En dat 75% hier kansen misloopt omdat de website geen foto’s van de eigenaar of het personeel op de website of LinkedIn heeft staan. Zakelijk portretfotografie is dan ook belangrijk om goed te laten doen.

Bijzonder eigenlijk he, hoe belangrijk zakelijke portretfotografie is geworden. Vroeger keken we elkaar in de ogen aan om te kijken of er een klik is. Tegenwoordig doen we dat vooraf online en dan vooral op LinkedIn.

De beste zakelijke portretfotografie waar jij trots op kan zijn. 4

Maurice Jager heeft meer dan 150 reviews op Google met 5 sterren.

ALLE INFORMATIE KORT OP EEN RIJ:

» Geen tijdslimiet in de studio
» Ongelimiteerd aantal kledingwissels
» Tips om vooraf rekening mee te houden voor o.a. kleding, haar en make-up;
» 1-op-1 advies voor de selectie van de beste beelden;
» Professioneel geretoucheerde foto’s;
» De eerste foto is inbegrepen in de prijs, elke volgende geretoucheerde foto voor slechts €59 excl. btw.

KWALITEIT BOVEN KWANTITEIT BIJ MIJN ZAKELIJKE PORTRETFOTOGRAFIE, ELKE KEER WEER.

Ik beperk mijn boekingen voor zakelijke portretfotografie tot een maximum van één sessie per dag (in plaats van drie) tijdens Corona / Covid-19. Daardoor hebben we alle tijd die we nodig hebben. Ik hou je uiteraard niet langer op dan strikt nodig om jouw nieuwe zakelijke portretfoto te maken (ik weet dat je het druk hebt), maar er is ook geen enkele haast tijdens het maken van jouw foto’s.

We hebben ook geen enkele haast, want er is niemand anders na jou geboekt.

GEEN TIJDSLIMIET TIJDENS DE ZAKELIJKE PORTRETFOTOGRAFIE

Het laatste wat ik wil, is dat je de studio verlaat met zakelijke portretfoto’s die niet zijn wat je zoekt, omdat we nog maar 7 minuten over hebben en we er nog niet het maximale uitgehaald hebben. Je maakt niet elke dag nieuwe zakelijke portretten maken van jezelf, daarom krijgt elke persoon de aandacht die ze verdienen en nodig hebben.

We hebben alle tijd om al die outfit veranderingen enz. te doen. (Er is trouwens ook geen limiet aan het aantal keren wijzigen van jouw outfit).

IK HELP JE MET ALLE FACETTEN VAN MIJN ZAKELIJKE PORTRETFOTOGRAFIE.

De expressie die we willen is zelfverzekerd, vertrouwen en vriendelijk. Het maakt mij niet uit hoe lang het duurt voordat we bereiken wat je zoekt, want we kijken niet naar de klok. Ik help je tijdens de sessie met alles wat je moet weten. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken. Het doel van de sessie is om geweldige zakelijke portretten te maken.

Ik hou van mijn vak, dus ik heb geen haast om onze shoot af te ronden.

Een vakman. Haalt het beste in je naar boven.
Zeer geslaagd!

 

Bob Kouveld

Als je gewoon echt goed wil.. niet twijfelen. Hij weet precies wat hij doet en weet voor jou de perfecte foto te maken. Ik ben nog steeds onder de indruk 🙏🏼

Geert Menting

De fotosessie bij Maurice Jager was een feestje!
Ik voelde me snel op m’n gemak en ik ben erg blij met het eindresultaat.

Anneke van Bergen

SAMEN KIEZEN WE DE BESTE FOTO’S ALS WE KLAAR ZIJN MET DE ZAKELIJKE PORTRETFOTOGRAFIE.

Aan het einde van de sessie bekijken we alle gemaakte zakelijke portretten en kies je jouw favoriete foto’s om professioneel te laten bewerken.

Dit geeft jou de volledige controle over de uiteindelijke kosten en het aantal foto’s die je wil.

(€ 59 excl. btw per extra foto incl. professionele nabewerking).

Ik wil niet dat je mij meer betaalt dan de foto’s die je absoluut wil hebben en iedereen heeft verschillende behoeften.

Veel van mijn klanten willen meerdere foto’s, sommige slechts één. Dat bepaal jij zelf!

Je bepaalt zelf eenvoudigweg na de fotoshoot, op de dag zelf,  wanneer je de resultaten daadwerkelijk ziet

Jouw favoriete zakelijke portretfoto’s worden direct naar mijn retoucher gestuurd om te laten bewerken. Hierdoor verlies je geen tijd om snel met jouw nieuwe foto’s aan de slag te gaan.

Je ontvangt altijd de hoge resolutie jpeg bestanden en de foto’s aangepast voor social media zoals LinkedIn.

Daardoor kun je ze meteen kunt uploaden.

JOUW BESTE PROFIELFOTO MAKEN

Ik geloof echt niet dat je een zakelijke portretfotograaf en headshot-fotograaf op de markt zult vinden. Als wij samen jouw zakelijke portretten maken, doe ik er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw profielfoto’s, headshots en portretten van de allerhoogste kwaliteit zijn en voor jou werken,  door jou te vertegenwoordigen op de manier waarop jij het nodig hebt, terwijl je er geweldig uitziet.

Ik ben opgeleid in New York door ’s werelds beste profielfoto fotograaf Peter Hurley en sinds 2007 gespecialiseerd in zakelijke portretfotografie. Naast in Arnhem werk ik ook vanuit de studio van Peter Hurley in New York en traint Maurice inmiddels zelf ook fotografen in zijn netwerk met meer dan 15.000 professionele profielfoto fotografen wereldwijd.

Een groot deel van mijn bedrijf is gebaseerd op verwijzingen. Mijn doel is dat als we klaar zijn met het profielfoto maken, je jouw vrienden vertelt over je nieuwe profielfoto’s en headshots en wat een geweldige ervaring het was.

Linkedin foto maken

GOED VOORBEREID BEGINNEN MET JOUW ZAKELIJKE PORTRETFOTOGRAFIE SESSIE.

Na het boeken van jouw sessie ontvang je een e-mail met allerlei tips over kleding, haar, make-up en dergelijke om voordat we een profielfoto maken rekening mee te houden.

uitroepteken

TIJDENS COVID-19 / CORONA

  • Als jij klachten hebt (of iemand in jouw huishouden) dan gaat de fotosessie niet door. Verzetten is dan geen probleem;
  • Kom alleen;
  • We begroeten elkaar zonder het geven van een hand en houden altijd 1.5 meter afstand van elkaar;
  • Ik fotografeer slechts 1 persoon per dag. Hierdoor is de studio altijd schoon;
  • Na iedere foto sessie wordt de studio schoongemaakt;
  • De bevestiging van jouw reservering bevat een link om de fotosessie te bevestigen door het openstaande bedrag te voldoen, zodat we het gebruik van de pinautomaat voorkomen. Je ontvangt hier uiteraard een factuur van voor jouw eigen administratie.
  • We selecteren, op aparte monitoren, de foto’s die je wil. Voor deze foto’s krijg je in de studio direct een nieuwe link aangeboden om het te betalen bedrag te voldoen.

Ik neem de RIVM richtlijnen uiterst serieus. In mijn persoonlijke omgeving zijn mensen die tot de risicogroep behoren en kritieke beroepen uitoefenen. De gezondheid van jou en mensen in mijn omgeving is het allerbelangrijkst. Op bovenstaande punten wordt geen enkele uitzondering gemaakt.

VRAGEN VOORAF?

Schroom vooral niet om contact met mij op te nemen als je vooraf nog met vragen zit of liever telefonisch een afspraak maakt. Ik sta je graag te woord en ik kan jouw vragen over mijn aanpak en stijl prima toelichten. Mocht ik de telefoon toevallig niet opnemen, dan ben ik waarschijnlijk net aan het fotograferen. Als je mijn voicemail inspreekt, bel ik je na de fotosessie meteen terug. Je kunt mij bereiken op deze volgende telefoonnummers:

Nederland: +31 (0)26-2022992.
New York:  + 1 646 571 0100

 

PLAN HIERONDER JOUW AFSPRAAK DOOR EEN DATUM EN TIJD TE KIEZEN

Voor groepen, bedrijven en corporate profielfoto’s zijn er op-maat pakketten beschikbaar. Meer informatie over LinkedIn profielfoto’s op locatie vind je hier, of neem contact op met de studio via:

TIPS VOORAFGAAND AAN DE SHOOT

HET BELANG VAN EEN EERSTE INDRUK IN JOUW PROFIELFOTO

Je hebt vast wel eens gehoord dat gezegd wordt dat je geen 2e kans krijgt om een goede eerste indruk te maken. Er wordt dan bijgezegd dat een onbekende een mening vormt over jouw karakter en persoonlijkheid, die bijna onuitwisbaar is, binnen de eerste 60 seconden nadat diegene je heeft ontmoet.

Maar klopt dat wel? 

LEES MEER OVER HET BELANG VAN EEN EERSTE INDRUK OP LINKEDIN

DE BESTE KANT VOOR JOUW PROFIELFOTO

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, iemand gezicht is zelden symmetrisch. Dat wist je misschien al wel. De meeste mensen hebben een goede en een betere kant. In mijn werk als fotograaf heb ik mij, naast het fotograferen van social media campagnes voor ondernemers, gespecialiseerd in het maken van profielfoto's. Ik zie daardoor een hoop gezichten.

Mocht je twijfelen over welke kant jouw beste kant is, ga dan voor links

LEER MEER OVER WAT DE BESTE KANT IS VOOR JOUW PROFIELFOTO

KLEDINGTIPS VOOR JOUW PROFIELFOTO

Kleding en jouw profielfoto

Ik vraag mensen altijd om voor een sessie minimaal 8 en maximaal 15 verschillende outfits (tops, blouse, shirts e.d.) naar de fotosessie mee te nemen. Samen besluiten we in de studio welke outfits we gaan gebruiken.

Tijdens een LinkedIn profielfoto shoot fotograferen we grofweg vanaf de schouders omhoog. Mocht je voor de kledingkast staan en je afvragen wat je mee moet nemen, neem dan de kleding mee waar je je het best in voelt!  Neem ook niet seizoensgebonden kleding mee. In de winter een topje of T-shirt en in de zomer een jasje.

In het algemeen zou ik gekke patronen of motieven in kleding thuis laten, maar bedenk wel: Wat je niet meeneemt, kunnen we niet fotograferen. Als je je afvraagt of iets wel of niet werkt op de foto, neem het vooral mee! 

LEES HIER ALLE KLEDINGTIPS VOOR JOUW PROFIELFOTO

KLEUR VAN JOUW KLEDING IN JOUW PROFIELFOTO

Als mij wordt gevraagd welke kleuren het best werken heb ik daar niet direct een goed antwoord op. Het is veel beter om veel keuze qua kleuren mee te nemen, zodat we kunnen zien en proberen wat het best werkt. Ik ben meer dan eens verrast door kleuren waarvan we van te voren dachten dat het op de foto niet zou werken, maar achteraf waren het de beste foto’s. 

Als leidraad zou ik in ieder geval zorgen dat je iets wits, iets grijs(-achtigs) en iets zwarts als outfit meeneemt. 

DE TIPS QUA KLEUR IN JOUW PROFIELFOTO VIND JE HIER

PROFIELFOTO MAKE-UP TIPS

LinkedIn Profielfoto make-up tips

Ik fotografeer mensen zo natuurlijk mogelijk en make-up reageert op het licht, daarom gaat de kwaliteit van een zakelijk portret min of meer hand in hand met de kwaliteit van de make-up. Zo zijn er een aantal zaken met foundation en mascara waar je rekening mee wil houden.

LEES ALLE MAKE-UP TIPS VOOR JOUW PROFIELFOTO HIER

NAAR DE KAPPER GAAN VOOR JOUW PROFIELFOTO?

Naar de kapper voorafgaand aan jouw LinkedIn profielfoto sessie

Ik kan mij enorm goed voorstellen dat je op je allerbest in de studio wil verschijnen om jouw nieuwe profielfoto te maken. Het eerste waar men vaak aan denkt is "even naar de kapper", maar wanneer doe je dat dan?

Een knipbeurt is een geweldig idee voor een profielfoto sessie. Ik zou het alleen niet doen de dag voorafgaand aan de afspraak. 

MIJN SUGGESTIES VOOR EEN KNIPBEURT VOOR JOUW PROFIELFOTO

SIERADEN EN JOUW PROFIELFOTO

linkedin profielfoto met sieraden

LinkedIn geeft je maar 400px aan ruimte om een indruk te maken met jouw profielfoto. Je zou kunnen stellen dat die 400 pixels best belangrijk zijn. Die 400 pixels bepalen in grote mate de indruk die iemand van jou krijgt.

Ik zou je dan ook adviseren om de afweging te maken of je die dure pixels wil gebruiken om jouw sieraden te tonen. Het allerbelangrijkste doel voor jouw profielfoto is om iemand een indruk van jou te laten krijgen als persoon. Je moet je dan ook afvragen of jouw sieraden daaraan bijdragen.

MEER INFORMATIE OVER HET GEBRUIK VAN SIERADEN IN JOUW PROFIELFOTO

GESCHOREN OP JOUW PROFIELFOTO?

scheren voor jouw profielfoto linkedin

Gladgeschoren op jouw LinkedIn profielfoto? Als je je gaat scheren, doe het dan goed. Ik wil mijn retoucher zoveel mogelijk besparen om losse haren te verwijderen. We fotograferen in een ultra-hoge resolutie. Je ziet dus echt alles. Ik weet dat je het kan! Neem gewoon een beetje extra tijd om te scheren voor je fotosessie.

Als je net als ik ongeveer met het scheerapparaat erbij kan blijven staan, omdat je baard zienderogen groeit, ga je gang en breng je je scheerapparaat of scheermes mee en scheer je in de studio, wellicht halverwege de fotoshoot.

AL MIJN SCHEERTIPS VOOR JOUW PROFIELFOTO

PARTNERS

Peter Hurley
HeadshotCrew Maurice Jager
Demato productions
Social.One

SPONSORS

BenQ Maurice Jager
TetherTools
Phottix
Feisol Maurice Jager
NPhoto
Canon CPS

© 2007-2019 Maurice Jager Fotografie, de profielfoto 026-2022992 / (646)571-0100