LINKEDIN PROFIELFOTO & (ZAKELIJKE) PORTRETFOTOGRAFIE

LinkedIn profielfoto en Personal Branding Headshots voor Professionals, Ondernemers, Entrepreneurs, Executives, Makelaars, Speakers, Auteurs, Artiesten, Acteurs, Modellen, Afgestudeerde, Baanzoekers & Go-getters.

LinkedIn profielfoto sessie (express sessie)

De ideale sessie voor het updaten van je LinkedIn foto.

» 30 minuten in de studio
» Inclusief 1-2 kledingwissels
» Persoonlijke proofing gallerij met jouw foto’s
» Inclusief 1 professioneel geretoucheerde foto

€ 119 incl. BTW

LinkedIn profielfoto sessie

Upgrade je LinkedIn profielfoto en personal branding in 1 sessie.

» 60 minuten in de studio
» Inclusief 4-5 kledingwissels
» Persoonlijke proofing gallerij met jouw foto’s
» Inclusief 1 professioneel geretoucheerde foto

€ 199 incl. BTW

Million Dollar Package

De Million Dollar Package

De fotosessie als je all-in wil gaan voor je personal branding, social media en bedrijf.

» 90 minuten in de studio
» Unlimited kledingwissels
» Inclusief alle foto’s in hoge resolutie
» Inclusief 5 professioneel geretoucheerde foto’s

€ 699 incl. BTW

ALLE SESSIES ZIJN INCLUSIEF:

Een professioneel geretoucheerde foto • coaching en regisseren tijdens de sessie  • direct reviewen van de foto’s • persoonlijke online galerij  • personal branding consult

Ik heb jarenlange ervaring en stel je op je gemak. 85% van de mensen die in mijn studio komt zegt ‘nooit goed op te foto te staan’ of het ‘verschrikkelijk te vinden om gefotografeerd te worden’ en iedereen is tevreden weggegaan uit de studio.

REVIEWS VAN KLANTEN

Ik houd er normaal gesproken absoluut niet van wanneer er foto’s van mij worden gemaakt. Omdat een aantal goede foto’s toch handig is, toch maar eens gezocht naar een professionele fotograaf. Uitgekomen bij Maurice omdat zijn werkwijze en portfolio me erg aanspraken.

Goede fotoshoot gehad. Helemaal niet zo erg als ik verwacht had. Maurice is aardig, professioneel en heeft een goede dosis humor. Nu een aantal goede foto’s waar ik weer een tijd mee vooruit kan.

jordijolink
Jordi Jolink
Freelance Software Developer & Scrum Master

Maurice is een vakman. Met professionele spullen, woord en houding creëert hij de juiste omgeving om aansprekende fotos te maken. Bijzonder aanbevelenswaardig dus.

robertherok
Robert Herok
Talent & Leadership Grower | Lean Black Belt | Leadership Safaris

Voor velen is je laten fotograferen niet de favoriete bezigheid, ook voor mij niet. Op het moment dat Maurice achter de camera staat gaat de rest vanzelf, en zo hoort het! Dan versta je het vak als portret fotograaf, top.

ivovanhal
Ivo van Hal
Mede-eigenaar VTS Technical Automation

Maurice weet hoe hij de perfecte foto weet te maken, door scherp te kijken wie er voor zijn lens staat en hoe die persoon er goed en krachtig uitziet. Scherp oog voor licht-schaduw werking en het effect op de kijker naar de foto.

erwinlinders
Erwin Linders
Business Controller

AFSPRAAK MAKEN?

RETOUCHEREN

Ik werk samen met de beste professionals op het gebied van retoucheren. Retoucheren betekent in mijn woordenboek dat de oneffenheden in de huid, eigenwijze haren en dergelijke netjes maak. Er wordt heel licht geretoucheerd. Alles wat er 2 weken geleden niet was en over 2 weken niet meer zal zijn wordt geretoucheerd. Het is de bedoeling dat je uiteraard gewoon blijft zoals je bent!

De prijs per extra geretoucheerde afbeelding is 34,95 Euro, inclusief 21% BTW.

IK ZORG DAT JE GOED BENT VOORBEREID

Na het boeken van de sessie ontvang je een e-mail met allerlei tips omtrent kleding, haar, make-up en dergelijke om voorafgaand aan de fotosessie rekening mee te houden. Daarnaast ontvang je uiteraard een routebeschrijving en een BTW-factuur per e-mail.

VRAGEN VOORAF?

Schroom vooral niet om contact met mij op te nemen als je vooraf nog met vragen zit of liever telefonisch een afspraak maakt. Ik sta je graag te woord en ik kan jouw vragen over mijn aanpak en stijl prima toelichten. Mocht ik de telefoon toevallig niet opnemen, dan ben ik waarschijnlijk net aan het fotograferen. Als je mijn voicemail inspreekt, bel ik je na de fotosessie meteen terug. Je kunt mij bereiken op deze volgende telefoonnummers:

Nederland: +31 (0)6 420 11 44 8.
New York:  + 1 646 571 0100

TERUGKERENDE KLANTEN

Terugkerende klanten krijgen levenslang 50% korting op de huidige individuele sessie prijzen. Mocht je in de toekomst toe zijn om jouw foto’s te vernieuwen, dan sta ik weer voor je klaar. Gebruik daarvoor de kortingscode die je in jouw e-mail hebt ontvangen of neem contact op met de studio om een afspraak met de terugkerende klanten korting te maken.

AFSPRAAK MAKEN

Je boekt deze sessie het makkelijkst direct via mijn website, rechtstreeks in mijn agenda. Mijn agenda wordt namelijk real-time bijgewerkt, zodat je meteen ziet wanneer ik tijd heb en je er vanuit kan gaan dat ik op jouw tijdstip ook echt voor je klaar sta. Op het moment dat je de sessie boekt krijg je een factuur per e-mail die kan worden betaald via iDeal, CreditCard, Bitcoin of Paypal. Pinnen voorafgaand aan de sessie in de studio behoort ook tot de opties.

personal branding for photographers

GROTERE GROEPEN EN BEDRIJVEN

Voor grotere groepen op locatie of bedrijven van 5 personen of meer, neem vooral contact op voor een offerte op maat. Ik ben beschikbaar in heel Europa om bedrijven en organisaties te fotograferen.