DÉ PERFECTE, NIEUWE PROFIELFOTO

Een profielfoto is een professioneel portret dat zich voornamelijk richt op iemands gezicht, hoofd en schouders.
Het legt typisch de gelaatstrekken, uitdrukkingen en persoonlijkheid van jou vast.
Profielfoto’s worden vaak gebruikt in verschillende professionele omgevingen, zoals bedrijfsprofielen, cv’s, websites, sociale media en marketingmateriaal.
Ze streven naar een duidelijke en boeiende weergave van iemands uiterlijk en creëren een positieve en professionele indruk.

profielfoto
profielfoto
profielfoto
profielfoto
Maurice Jager Reviews

Meer dan 300 mensen hebben voor mij een review achtergelaten met een gemiddelde score van 5 sterren

ALLE INFORMATIE KORT OP EEN RIJ:

» Geen tijdslimiet in de studio;
» Ongelimiteerd aantal kledingwissels;
» Profielfoto’s met een verscheidenheid aan expressies;
» Tips om vooraf rekening mee te houden voor o.a. kleding, haar en make-up;
» 1-op-1 advies voor de selectie van de beste beelden;
» Professioneel geretoucheerde foto’s;

249 Euro incl. BTW voor de shoot inclusief de 1e profielfoto die je kiest.

Elke volgende profielfoto die je kiest voor slechts €99 incl. btw extra en wordt professioneel geretoucheerd.

Geert Menting Profielfoto
profielfoto
profielfoto
profielfoto
profielfoto
profielfoto
profielfoto Peter Hurley
profielfoto

WAAROM MEER DAN ÉÉN PROFIELFOTO MAKEN?

Meerdere profielfoto’s met verschillende expressies?

Het hebben van meerdere profielfoto’s met meerdere uitdrukkingen is om verschillende redenen belangrijk:

Veelzijdigheid: verschillende situaties vragen om verschillende uitdrukkingen. Door meerdere profielfoto’s met verschillende uitdrukkingen te hebben, hebben uw medewerkers de flexibiliteit om ze in verschillende contexten te gebruiken. Een serieuze en zelfverzekerde uitdrukking kan bijvoorbeeld geschikt zijn voor een professionele biografie of een bedrijfswebsite, terwijl een warme en benaderbare uitdrukking kan worden gebruikt voor netwerken of interacties met klanten. Door een reeks uitdrukkingen te hebben, kunnen werknemers hun profielfoto aanpassen aan verschillende doeleinden en doelgroepen.

Authenticiteit en persoonlijkheid: Mensen hebben verschillende facetten van hun persoonlijkheid, en door meerdere uitdrukkingen in profielfoto’s vast te leggen, kunnen individuen hun authentieke zelf laten zien. Het voegt diepte en karakter toe aan hun weergave, waardoor de headshots herkenbaarder en aantrekkelijker worden voor kijkers. Het helpt potentiële klanten, klanten of partners om een ​​beter idee te krijgen van wie de persoon is dan een enkel statisch beeld, waardoor een sterkere verbinding en vertrouwen wordt bevorderd.

Visuele differentiatie: wanneer meerdere werknemers foto’s van het hoofd hebben met verschillende uitdrukkingen, helpt dit hen visueel van elkaar te onderscheiden. Dit kan met name handig zijn in grotere organisaties of teams waar meerdere mensen met vergelijkbare rollen of titels kunnen zijn. Het helpt verwarring te voorkomen en stelt individuen in staat om op te vallen en gemakkelijk herkenbaar te zijn.

Contextuele relevantie: verschillende uitdrukkingen kunnen geschikter zijn voor specifieke bedrijfstakken of professionele contexten. Een vriendelijke en benaderbare uitdrukking kan bijvoorbeeld de voorkeur hebben in klantenservicefuncties, terwijl een serieuzere en gezaghebbende uitdrukking geschikt kan zijn voor leidinggevende functies. Door een verscheidenheid aan uitdrukkingen te gebruiken, kunnen werknemers hun foto’s afstemmen op hun specifieke rol en de verwachtingen van de branche.

Creatieve en boeiende branding: meerdere profielfoto’s met verschillende uitdrukkingen kunnen bijdragen aan een creatievere en boeiendere merkidentiteit. Het voegt visuele interesse en diversiteit toe aan uw marketingmateriaal, website of profielen op sociale media. Door het scala aan persoonlijkheden binnen uw team te laten zien, creëert het een dynamisch en levendig merkimago dat de aandacht trekt en een onvergetelijke indruk achterlaat.

Over het algemeen zorgt het hebben van meerdere headshots met verschillende uitdrukkingen voor veelzijdigheid, authenticiteit, visuele differentiatie en contextuele relevantie. Het helpt medewerkers zichzelf op een meer genuanceerde en boeiende manier te presenteren, waardoor hun persoonlijke merk wordt versterkt en wordt bijgedragen aan een sterkere algehele merkidentiteit voor uw organisatie.

Meerdere profielfoto’s met verschillende outfits?

Het hebben van portretfoto’s met verschillende outfits is om verschillende redenen belangrijk:

Veelzijdigheid: Headshots met verschillende outfits bieden veelzijdigheid bij het gebruik ervan op verschillende platforms en contexten. Elke outfit kan een ander professioneel imago uitstralen, waardoor je je portretfoto kunt aanpassen aan verschillende doeleinden of doelgroepen.

Branding en positionering: verschillende outfits dragen bij aan uw persoonlijke branding en positionering. Elke outfit keuze communiceert een specifieke boodschap of persona, waardoor je zelf vorm kunt geven aan hoe je professioneel gezien wordt. Hiermee kunt u uw visuele weergave afstemmen op uw gewenste persoonlijke merk en branche verwachtingen.

Relevantie voor de branche: Verschillende branches hebben verschillende verwachtingen als het gaat om professionele kleding. Door portretfoto’s te maken met verschillende outfits, kunt u ervoor zorgen dat uw uiterlijk overeenkomt met de industrienormen en goed resoneert binnen uw specifieke vakgebied.

Visuele differentiatie: portretfoto’s met verschillende outfits helpen je visueel op te vallen, vooral in concurrerende industrieën of grotere organisaties. Het creëert een visueel onderscheid waardoor je goed herkenbaar bent en verwarring voorkomt, zowel intern als extern.

Frisheid en updates: Door portretfoto’s met verschillende outfits te hebben, kunt u uw visuele weergave periodiek bijwerken. Terwijl modetrends evolueren of terwijl je veranderingen ervaart tijdens je professionele reis, zorgt het bijwerken van je portretfoto met een andere outfit voor een frisse en bijgewerkte look die relevant blijft.

Samengevat, het hebben van portretfoto’s met verschillende outfits is belangrijk omdat het veelzijdigheid biedt, bijdraagt aan branding en positionering, zorgt voor brancherelevantie, helpt bij visuele differentiatie en zorgt voor frisheid en updates in uw visuele representatie. Hiermee kunt u uw portretfoto’s afstemmen op verschillende contexten, brancheverwachtingen en persoonlijke brandingdoelen.

Denk je aan één profielfoto genoeg te hebben?

Kijk dan eens op deze pagina voor mijn ‘One shot deal’. 

Één foto, één outfit, 20 minuten in de studio.

profielfoto

JOUW BESTE PROFIELFOTO MAKEN WE SAMEN

KWALITEIT BOVEN KWANTITEIT ALS WE JOUW PROFIELFOTO’S MAKEN, ELKE KEER WEER.

Ik beperk mijn boekingen voor het maken van een profielfoto tot een maximum van drie sessies per dag. Daardoor hebben we alle tijd die we nodig hebben. Ik hou je uiteraard niet langer ophouden dan strikt nodig (ik weet dat je het druk hebt), maar er is ook geen enkele haast tijdens jouw profielfoto sessie.

We hebben ook geen enkele haast, want er is niemand anders na jou geboekt.

GEEN TIJDSLIMIET ALS WE JOUW PROFIELFOTO’S MAKEN

Het laatste wat ik wil, is dat je de studio verlaat met profielfoto’s die niet zijn wat je zoekt, omdat we nog maar 7 minuten over hebben en we er nog niet het maximale uitgehaald hebben. Je maakt niet elke dag nieuwe profielfoto’s van jezelf, daarom krijgt elke persoon de aandacht die ze verdienen en nodig hebben.

We hebben alle tijd om al die outfit veranderingen enz. te doen. (Er is trouwens ook geen limiet aan het aantal keren wijzigen van jouw outfit).

IK HELP JE ALS WE JOUW PROFIELFOTO’S MAKEN

De expressies die we zoeken is zelfverzekerd, vertrouwen en vriendelijk. Daarnaast zijn er natuurlijk veel meer expressies die jou laten zien wie je bent. Het maakt mij niet uit hoe lang het duurt voordat we bereiken wat je zoekt, want we kijken niet naar de klok. Ik help je tijdens de sessie met alles wat je moet weten. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken. Het doel van de sessie is om geweldige profielfoto’s te maken.

Ik hou van mijn vak, dus ik heb geen haast om onze shoot af te ronden.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER HUN ERVARING

profielfoto
profielfoto
profielfoto
profielfoto
profielfoto
profielfoto
profielfoto
profielfoto

SAMEN KIEZEN WE DE BESTE FOTO’S ALS WE KLAAR ZIJN MET HET MAKEN VAN JOUW PROFIELFOTO'S.

Aan het einde van de sessie bekijken we alle foto’s en kies je jouw favoriete foto’s om professioneel te laten bewerken.

Dit geeft jou de volledige controle over de uiteindelijke kosten en het aantal profielfoto’s die je wil. Je laat toch niet dagelijks een profielfoto maken.

(€ 99 excl. btw per extra foto incl. professionele nabewerking).

Ik wil niet dat je mij meer betaalt dan de foto’s die je absoluut wil hebben en iedereen heeft verschillende behoeften.

Veel van mijn klanten willen meerdere foto’s, sommige slechts één. Dat bepaal jij zelf!

Je bepaalt zelf eenvoudigweg na de fotoshoot, op de dag zelf, wanneer je de resultaten daadwerkelijk ziet.

Jouw favoriete foto’s worden direct naar mijn retoucher gestuurd om te laten bewerken. Hierdoor verlies je geen tijd om snel met jouw nieuwe profielfoto’s aan de slag te gaan.

Je ontvangt altijd de hoge resolutie jpeg bestanden en de foto’s aangepast voor social media zoals LinkedIn.

Daardoor kun je ze meteen kunt uploaden.

GOED VOORBEREID EEN NIEUWE PROFIELFOTO MAKEN

Na het boeken van jouw sessie ontvang je een e-mail met allerlei tips over kleding, haar, make-up en dergelijke om voor de fotosessie rekening mee te houden.

PLAN HIERONDER JOUW AFSPRAAK