StartClub Arnhem – Eerste Masterclass tijdens launch evemenent.

StartClub-Arnhem-Maurice-Jager

StartClub Arnhem – Eerste Masterclass tijdens launch evemenent.

Dit is wat de media er over schreef:

De Arnhems wethouder Economische Zaken Jan van Dellen gaf deze week tijdens een Zoom-sessie het officiële startsein voor Startclub Arnhem. Hiermee ging het platform van Startclub Arnhem online.

Dit platform verbindt startende ondernemers in Arnhem met elkaar én met de bestaande Arnhemse ondernemerscommunity. Ook is het platform er om kennis met elkaar te delen en organiseert het evenementen waarbij starters de gelegenheid krijgen om te netwerken.

Arnhemse starters verbinden

Met de lancering van Startclub Arnhem is er nu één platform waar startende ondernemers in Arnhem terecht kunnen als ze op zoek zijn naar kennis, coaching, netwerk en financiering. Startclub Arnhem is een pilot van Stichting De Innovatiefabriek Arnhem. Vanuit deze stichting is Michiel van Drunen aangesteld als ‘firestarter’, oftewel aanjager van het platform. “Aan mij de taak zoveel mogelijk kwalitatieve verbindingen te leggen tussen starters en het onderwijs, bedrijfsleven en overheid. Het is gaaf om te zien dat de eerste starters ons al weten te vinden. Tegelijkertijd hebben ook al meerdere inspirerende coaches zich aan ons verbonden. Zij weten als geen ander wat ondernemen inhoudt en kunnen de starters dan ook een hoop leren. Het is voor de starters én voor de stad Arnhem goed dat dit platform er is. Zo worden alle mogelijkheden die Arnhem op ondernemersvlak te bieden heeft optimaal benut.”

Offline netwerken

Tijdens de lancering volgden deelnemers ook een masterclass ‘Zaken doen met personality’ van internationaal spreker, auteur en portretfotograaf Maurice Jager. Dat smaakt naar meer, volgens Michiel. “Straks willen we graag offline events voor de Arnhemse starters organiseren, maar voorlopig zit dat er door de coronamaatregelen niet in. Hoe geven we onze starters dan toch tips over hoe ze zich zo goed mogelijk kunnen presenteren naar de buitenwereld toe, bijvoorbeeld wanneer ze een nieuwe klant proberen binnen te halen? Een online masterclass als deze draagt daar zeker aan bij. Hiervan volgen er binnenkort meer. En als het even kan, openen we binnenkort ook een fysieke ontmoetingsplek. De Arnhemse ondernemerscommunity vlamt voorlopig goed door!”

StartClub Arnhem

StartClub Arnhem en Maurice Jager

Ik vond het heel tof om gevraagd te worden om als eerste een masterclass te geven aan beginnende ondernemers in Arnhem. De masterclass is genoemd ‘Zaken doen met personality – hoe je door jezelf te laten zien beter start met ondernemen’.  Ik gaf startende ondernemers een kijkje in wat er allemaal komt kijken om een merk of brand op te bouwen. Hoe je door te laten zien wie je bent, wat je doet, wat je sterke punten en wat je zwaktes zijn je verbindingen aangaat en laat zien dat er een gezicht achter het bedrijf zit.

De reacties na de workshop waren in ieder geval heel tof. Tijdens het launch event, waren er al 32 ondernemers online aan het luisteren naar mijn verhaal. Ik heb er vertrouwen in dat het de aankomende tijd alleen maar gaat groeien!

Ben je Arnhemse ondernemer? Kijk dan op https://startclubarnhem.nl/

Hieronder de Aftermovie!

HOU HET NIET GEHEIM, MAAR DEEL HET ;-)

GERELATEERDE ARTIKELEN

Fotograaf Maurice wil ‘het gezicht van Nederland’ laten zien

Geschreven door RTV Connect 16 november 2023 06:00 Fotograaf Maurice wil ‘het gezicht van Nederland’ laten zien ARNHEM – Fotograaf Maurice Jager is kortgeleden gestart met zijn project ‘People of The Netherlands’. Daarvoor fotografeert hij honderden Nederlanders met verschillende nationaliteiten. De bedoeling

Read More
Maurice Jager

"It’s not about the number of people you reach, it’s about the amount of people you touch."

- Maurice Jager

FEATURED POSTS

SAMENWERKEN

NIEUWE PROFIELFOTO

CONNECT ON SOCIAL

BLIJF OP DE HOOGTE

We are not going to spam you, and you can unsubscribe whenever you like. We will feel bad, but we’ll live.. ;-)