Hold your Sub! – De tip om slanker op de foto te staan.

Nieuwe profielfoto maken?

Ben je toe aan een nieuwe profielfoto?

Via de onderstaande knop lees je alles over mijn aanpak en kun je meteen een afspraak plannen.

Waarom werken met Maurice Jager?

Maurice Jager is specialist als het gaat om profielfoto’s en personal branding fotografie. Maurice was de eerste in Nederland die zich in profielfoto’s specialiseerde en zijn aanpak voor personal branding foto’s is uniek.

Daarnaast is Maurice auteur van het boek ‘Personal branding voor fotografen‘, waarin hij als expert andere fotografen zijn methode uitlegt en spreker voor op grote events.

Personal branding for photographers Facebook group

Follow me on social

HOLD YOUR SUB!

Peter Hurley heeft gisteren een nieuwe video gepubliceerd genaamd ‘Hold Your Sub!’. Na de eerste video ‘It’s all about the Jaw!’ met ruim 2,6 miljoen views op Youtube en de tweede video ‘It’s all about the SQUINCH’ met 2,1 miljoen views is het nu de beurt aan ‘Hold Your Sub!’. In deze video leert Peter je een handige tip om slanker te lijken op je profielfoto’s, door de manier waarop je je armen houdt…

De voorbeelden in de video spreken voor zich. Ik ben benieuwd wat je er van vindt, laat je het me weten in een reactie?

HEADSHOTCREW

Wil je wekelijks tips per video ontvangen? Schrijf je dan in op de HeadshotCrew.com. Op dit coachingsplatform leer je de fijne kneepjes van portretfotografie, door wekelijkse nieuwe videos, elke week een live CrewCast waarin we vragen beantwoorden en de ‘Headshot of the Week’ bekend maken leer je snel wat je moet doen om mensen beter te fotograferen. Ook krijg je toegang tot een forum met veel tips en interactie, portfolio-reviews en 1 op 1 coaching door een mentor of wingman.

 

PARTNERS

Peter Hurley
HeadshotCrew Maurice Jager
Demato productions
Social.One

SPONSORS

BenQ Maurice Jager
TetherTools
Phottix
Feisol Maurice Jager
NPhoto
Canon CPS

© 2007-2019 Maurice Jager Fotografie, de profielfoto 026-2022992 / (646)571-0100