Interview bij Cafe Obscura op Professional Imaging 2018

Interview-cafe-obscura

Tijdens Professional Imaging 2018 is Michel van Cafe Obscura aanwezig met een stand en doet interviews met fotografen waarin hij een 7-tal vragen stelt om de fotografen voor te stellen en een kijkje te geven in hoe een fotograaf werkt. Zodoende deed ik ook een Interview bij Cafe Obscura en beantwoordde de 7-vragen.

Interview op de Professional Imaging 2018 beurs

In dit korte interview heb ik het vooral over mijn social media fotografie en over social media storytelling door middel van fotografie op social media. Ik ben zelf steeds meer aan het ontdekken over de interesses van de doelgroep en wil dat vertalen naar beelden die passen bij de persoon die de doelgroep wil aanspreken. Ik denk dat in het kort dat is waar mijn social media fotografie en storytelling over gaat.

Ik ben er van overtuigd dat fotografie voor ondernemers en bedrijven steeds meer de kant van het storytellen op gaat. Social media was al belangrijk, maar door een steeds visueler wordende maatschappij denk ik dat de focus van fotografen hier ook steeds meer naar toe verlegd gaat worden. Als serieus fotograaf denk ik dat het steeds belangrijker is om jezelf ook te laten zien. Als je zelf niet voor de camera durft te stappen, hoe kan je dan verwachten dat je klanten het wel doen? Lead by example zou ik zeggen en stap over je schroom en doe het gewoon is eigenlijk wel de conclusie van het verhaal.

Interview-bij-cafe-obscura

Interview vragen

Wie ben je en wat doe je?
Wat brengt jou op de Professional Imaging 2018 beurs?
Wat voor middelen gebruik je in jouw fotografie?
Wat is jouw specialisatie in de fotografie?
Wat doe je om te blijven leren qua kennis en te blijven verbeteren?
Waar kunnen we je online vinden?
Any last words?

Cafe Obscura over headshots en zakelijke portretfotografie

Ik was eerder al eens aanwezig tijdens een liveshow van Cafe Obscura op vrijdagavond, waarin ik in twee uur samen met Mary-Ann Deurning praatte over zakelijke portretfotografie en headshots. Die aflevering vind je hier.

HOU HET NIET GEHEIM, MAAR DEEL HET ;-)

GERELATEERDE ARTIKELEN

Fotograaf Maurice wil ‘het gezicht van Nederland’ laten zien

Geschreven door RTV Connect 16 november 2023 06:00 Fotograaf Maurice wil ‘het gezicht van Nederland’ laten zien ARNHEM – Fotograaf Maurice Jager is kortgeleden gestart met zijn project ‘People of The Netherlands’. Daarvoor fotografeert hij honderden Nederlanders met verschillende nationaliteiten. De bedoeling

Read More
Maurice Jager

"It’s not about the number of people you reach, it’s about the amount of people you touch."

- Maurice Jager

FEATURED POSTS

SAMENWERKEN

NIEUWE PROFIELFOTO

CONNECT ON SOCIAL

BLIJF OP DE HOOGTE

We are not going to spam you, and you can unsubscribe whenever you like. We will feel bad, but we’ll live.. ;-)