ZAKELIJKE PORTRETFOTOGRAFIE OP DE RADIO

Via Twitter werd ik uitgenodigd om bij Sophie bij MeerRadio te komen vertellen over mijn werk als zakelijk portretfotograaf. Sophie heeft elke dinsdag een programma over social media op de radio, waarin haar gasten vertellen over hun ervaring en expertise.

Sophie Volgt Maurice Jager

Zo gezegd zo gedaan. Ik was dinsdagavond 21 januari aan de beurt en van 7 tot 9 in de studio aanwezig in Hoofddorp om live in de uitzending te vertellen over mijn werk, over wat een goede profielfoto nu eigenlijk is en gaf een aantal tips aan de luisteraars om zelf mee aan de slag te gaan.

Ik vond het zelf een hele toffe ervaring. Het was de eerste keer dat ik live op de radio was. Mijn bucket list is ook weer iets blijer en ik denk dat de luisteraars er ook iets aan hebben gehad. Dat is natuurlijk het belangrijkste!

Sophie bedankt!

Sophie heel erg bedankt voor de uitnodiging en het leuke gesprek op de radio. Supertof!

Benieuwd en terugluisteren?

Je kan de uitzending hieronder terugluisteren.

Laat je in de comments weten wat je er van vond?
En vanaf nu elke dinsdag afstemmen op MeerRadio via deze link

 

PARTNERS

SPONSORS

© 2007-2019 Maurice Jager Fotografie, de profielfoto 026-2022992 / (646)571-0100

WhatsApp chat