Medewerker foto’s voor Fysiotherapie Rosinga

rosinga fysiotherapie

MEDEWERKER FOTO’S BIJ FYSIOTHERAPIE ROSINGA

Fysiotherapie Rosinga bestaat uit een team van zes fysiotherapeuten met allemaal een rijke ervaring in de sport en elk met bijzondere vaardigheden. Ik vond het belangrijk om het sportieve karakter van de medewerker goed in de medewerker foto’s weer te geven en om te zorgen voor een eenheid. Mijn fotografie kan niet zonder zelfverzekerdheid en vriendelijkheid bestaan. Bij de medewerker foto’s hier wilde ik echter ook een stoere uitstraling krijgen en de balans zoeken daartussen.

De medewerker foto’s

De uitstraling van een bedrijf wordt steeds vaker eerst online ervaren. Op een website is een van de meest bezochtte pagina’s vaak de “Over Ons” of “Het team” pagina. Toekomstige klanten willen graag zien met wie ze te maken hebben en dan helpen medewerker foto’s op de pagina enorm!

Op locatie fotograferen

De medewerker foto sessies met een bedrijf worden vrijwel altijd op locatie gemaakt. Mijn complete studio pak ik dan in een koffer en gaat achterin de auto. Het enige wat ik op locatie nodig heb is een ruimte van ongeveer 20 m2 en een stopcontact. De rest regel ik zelf.

rosinga+fysiotherapie-BTS

Fysiotherapie Rosinga

De foto’s bij Fysiotherapie Rosinga heb ik gemaakt tijdens een jaarlijks personeelsuitje. Voor aanvang heb ik de fotostudio opgebouwd en ik stond klaar om iedereen een voor een te fotograferen voorafgaand aan het diner. Het leuke van dit soort events is toch altijd dat de foto’s meteen beginnen te leven. Iedereen vindt het namelijk te gek om goed gefotografeerd te worden. Een mooie aftrap van een leuk personeelsuitje.

Kwaliteit waarborg bij medewerker foto’s

Na het opbouwen van de studio begint het fotograferen. Doordat ik op locatie mijn studio exact kan nabouwen als in mijn eigen studio, is de kwaliteit altijd hoog en reproduceerbaar. Dat is erg handig voor als er personeelswisselingen voorkomen in een bedrijf. Het komt namelijk regelmatig voor dat ik elk kwartaal terug kom om nieuwe medewerkers te fotograferen. Uniformiteit in de uitstraling van jouw bedrijf is belangrijk en door mijn aanpak tijdens de medewerker foto sessies gewaarborgd.

Interesse om ook van jouw medewerkers foto’s te maken?

Op locaties door heel Europa ben ik beschikbaar om van jouw medewerkers of collega’s foto’s te maken. Vind jij het ook belangrijk om een goede indruk te maken met jouw bedrijf of organisatie? Neem dan contact met mij op om het gesprek te starten.

Hieronder zie je de foto’s van de 6 fysiotherapeuten van Fysiotherapie Rosinga uit Arnhem.

rosinga+fysiotherapie

 

HOU HET NIET GEHEIM, MAAR DEEL HET ;-)

GERELATEERDE ARTIKELEN

Fotograaf Maurice wil ‘het gezicht van Nederland’ laten zien

Geschreven door RTV Connect 16 november 2023 06:00 Fotograaf Maurice wil ‘het gezicht van Nederland’ laten zien ARNHEM – Fotograaf Maurice Jager is kortgeleden gestart met zijn project ‘People of The Netherlands’. Daarvoor fotografeert hij honderden Nederlanders met verschillende nationaliteiten. De bedoeling

Read More
Maurice Jager

"It’s not about the number of people you reach, it’s about the amount of people you touch."

- Maurice Jager

FEATURED POSTS

SAMENWERKEN

NIEUWE PROFIELFOTO

CONNECT ON SOCIAL

BLIJF OP DE HOOGTE

We are not going to spam you, and you can unsubscribe whenever you like. We will feel bad, but we’ll live.. ;-)