Medewerker foto’s voor Fysiotherapie Rosinga

Nieuwe profielfoto maken?

Ben je toe aan een nieuwe profielfoto?

Via de onderstaande knop lees je alles over mijn aanpak en kun je meteen een afspraak plannen.

Waarom werken met Maurice Jager?

Maurice Jager is specialist als het gaat om profielfoto’s en personal branding fotografie. Maurice was de eerste in Nederland die zich in profielfoto’s specialiseerde en zijn aanpak voor personal branding foto’s is uniek.

Daarnaast is Maurice auteur van het boek ‘Personal branding voor fotografen‘, waarin hij als expert andere fotografen zijn methode uitlegt en spreker voor op grote events.

Personal branding for photographers Facebook group

Follow me on social

MEDEWERKER FOTO’S BIJ FYSIOTHERAPIE ROSINGA

Fysiotherapie Rosinga bestaat uit een team van zes fysiotherapeuten met allemaal een rijke ervaring in de sport en elk met bijzondere vaardigheden. Ik vond het belangrijk om het sportieve karakter van de medewerker goed in de medewerker foto’s weer te geven en om te zorgen voor een eenheid. Mijn fotografie kan niet zonder zelfverzekerdheid en vriendelijkheid bestaan. Bij de medewerker foto’s hier wilde ik echter ook een stoere uitstraling krijgen en de balans zoeken daartussen.

De medewerker foto’s

De uitstraling van een bedrijf wordt steeds vaker eerst online ervaren. Op een website is een van de meest bezochtte pagina’s vaak de “Over Ons” of “Het team” pagina. Toekomstige klanten willen graag zien met wie ze te maken hebben en dan helpen medewerker foto’s op de pagina enorm!

Op locatie fotograferen

De medewerker foto sessies met een bedrijf worden vrijwel altijd op locatie gemaakt. Mijn complete studio pak ik dan in een koffer en gaat achterin de auto. Het enige wat ik op locatie nodig heb is een ruimte van ongeveer 20 m2 en een stopcontact. De rest regel ik zelf.

rosinga+fysiotherapie-BTS

Fysiotherapie Rosinga

De foto’s bij Fysiotherapie Rosinga heb ik gemaakt tijdens een jaarlijks personeelsuitje. Voor aanvang heb ik de fotostudio opgebouwd en ik stond klaar om iedereen een voor een te fotograferen voorafgaand aan het diner. Het leuke van dit soort events is toch altijd dat de foto’s meteen beginnen te leven. Iedereen vindt het namelijk te gek om goed gefotografeerd te worden. Een mooie aftrap van een leuk personeelsuitje.

Kwaliteit waarborg bij medewerker foto’s

Na het opbouwen van de studio begint het fotograferen. Doordat ik op locatie mijn studio exact kan nabouwen als in mijn eigen studio, is de kwaliteit altijd hoog en reproduceerbaar. Dat is erg handig voor als er personeelswisselingen voorkomen in een bedrijf. Het komt namelijk regelmatig voor dat ik elk kwartaal terug kom om nieuwe medewerkers te fotograferen. Uniformiteit in de uitstraling van jouw bedrijf is belangrijk en door mijn aanpak tijdens de medewerker foto sessies gewaarborgd.

Interesse om ook van jouw medewerkers foto’s te maken?

Op locaties door heel Europa ben ik beschikbaar om van jouw medewerkers of collega’s foto’s te maken. Vind jij het ook belangrijk om een goede indruk te maken met jouw bedrijf of organisatie? Neem dan contact met mij op om het gesprek te starten.

Hieronder zie je de foto’s van de 6 fysiotherapeuten van Fysiotherapie Rosinga uit Arnhem.

rosinga+fysiotherapie

 

PARTNERS

Peter Hurley
HeadshotCrew Maurice Jager
Demato productions
Social.One

SPONSORS

BenQ Maurice Jager
TetherTools
Phottix
Feisol Maurice Jager
NPhoto
Canon CPS

© 2007-2019 Maurice Jager Fotografie, de profielfoto 026-2022992 / (646)571-0100