Naar kapper voor jouw profielfoto?

profielfoto-kapper

NAAR DE KAPPER VOOR JOUW PROFIELFOTO SESSIE?

Ik kan mij enorm goed voorstellen dat je op je allerbest in de studio wil verschijnen om jouw nieuwe profielfoto’s te maken. Het eerste waar men vaak aan denkt is om naar de kapper voor jouw profielfoto te gaan, maar wanneer doe je dat dan?

Een knipbeurt is een geweldig idee voor een profielfoto sessie. Ik zou het alleen niet doen de dag voorafgaand aan de afspraak.

Een beetje trimmen of bijknippen zal je haar er gezonder laten uitzien. Als je een knipbeurt overweegt, dan zou ik dat minstens een week voor je profielfoto sessie doen.

In de zomer komt het voor dat er lijnen ontstaan, doordat je huid nog niet is bijgekleurd waar eerst haar zat. Ook valt het haar vaak anders vlak na een knipbeurt en weet het haar dan nog niet helemaal zeker hoe het nog gestyled wil worden.

Door jezelf een week de tijd te geven, valt het haar natuurlijker op de foto. Als je een nieuw kapsel hebt genomen, dan heb je tijd om te leren hoe je haar het beste ligt en hoe je het wilt stylen. En als je je kapsel toevallig toch niet zo mooi vind, dan heb je nog voldoende tijd om met mij te overleggen en je datum eventueel een paar weken vooruit te schuiven.

Naar+de+kapper+voorafgaand+aan+jouw+LinkedIn+profielfoto+sessie

Tips voorafgaand aan je LinkedIn profielfoto sessie

Een paar dingen om rekening mee te houden voor je een nieuwe LinkedIn profielfoto laat maken. Zoals ik al eerder zei, plan jouw kappersbezoek niet voor de dag ervoor. Gun jezelf wat tijd. Ontdek ook niet opnieuw het wiel. Misschien is dit niet het beste moment om helemaal uit de band te springen.

Ik zou namelijk mijn LinkedIn profielfoto veranderen elke keer als ik van look verander. Je haar is een groot deel van je look, dus in een poging om te voorkomen dat je dit allemaal opnieuw moet doen, bewaar je een grote aanpassing aan jouw kapsel voor een andere keer.

Naar+de+kapper+voorafgaand+aan+jouw+LinkedIn+profielfoto+sessie

Hieronder samengevat de belangrijkste haar-tips voor de kapper voor jouw profielfoto.

1. Ga voor een bewezen formule zonder dramatische veranderingen
2. Kom naar de studio “haar klaar”. Neem gerust een product mee of andere attributen, maar zorg dat je haar al zo goed als klaar is.
3. In de zomermaanden kunnen we kleurlijnen krijgen op onze haarlijn. Wees hiervan bewust voordat je je haar laat knippen.
4. Wacht niet tot het laatste moment om jouw knipbeurt te plannen.

Meer informatie?

Ik heb trouwens een complete overzichtspagina gemaakt met al mijn tips met betrekking tot jouw profielfoto: het meest complete tips overzicht

 

 

 

HOU HET NIET GEHEIM, MAAR DEEL HET ;-)

GERELATEERDE ARTIKELEN

Fotograaf Maurice wil ‘het gezicht van Nederland’ laten zien

Geschreven door RTV Connect 16 november 2023 06:00 Fotograaf Maurice wil ‘het gezicht van Nederland’ laten zien ARNHEM – Fotograaf Maurice Jager is kortgeleden gestart met zijn project ‘People of The Netherlands’. Daarvoor fotografeert hij honderden Nederlanders met verschillende nationaliteiten. De bedoeling

Read More
Maurice Jager

"It’s not about the number of people you reach, it’s about the amount of people you touch."

- Maurice Jager

FEATURED POSTS

SAMENWERKEN

NIEUWE PROFIELFOTO

CONNECT ON SOCIAL

BLIJF OP DE HOOGTE

We are not going to spam you, and you can unsubscribe whenever you like. We will feel bad, but we’ll live.. ;-)